Chiang Rain lentoasema jatkaa normaalia toimintaansa sen jälkeen, kun juuttuneet lentokoneet poistettiin onnistuneesti viime yönä

Chiang Rai -

Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen (CAAT) on hyväksynyt Mae Fah Luang – Chiang Rain kansainvälisen lentokentän avaamisen uudelleen klo 10 alkaen. torstaina elokuun 30.

Thaimaan lentokenttien (AoT) ja Chiang Rain lentokentän virkamiehet poistettiin onnistuneesti juuttunut lentokone, joka liukastui pois kiitotieltä sunnuntaina ja tyhjensi kiitotien ja muut fyysiset olosuhteet, jotka aiheuttivat lentokentän sulkemisen neljäksi päiväksi.

CAAT:n raporttien mukaan viranomaiset suorittivat ulkomaisten esineiden (FOD) poiston kiitotieltä ja suorittivat FOD-kävelytarkastuksen. Myös lentopaikan sähköjärjestelmä ja onnettomuudesta vaurioituneet alueet kiitotien kaivon ympärillä tarkastettiin ja korjattiin.

Viranomaiset suorittivat myös kiitotiellä viimeisessä menettelyssä kitkakokeen arvioidakseen päällysteen kitkaa ja selvittääkseen, onko luiston aiheuttamia vaurioita lisää.

Tältä osin CAAT on ilmoittanut hyväksyvänsä lentokentän toiminnan jatkamisen klo 10 alkaen. torstaina 30. elokuuta alkaen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/