Thaimaassa on matkustanut 3.3 miljoonaa ulkomaalaista tammikuun 2022 jälkeen, kertoo Thaimaan matkailuviranomainen

KUVA: Matichon

Kansallinen -

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) paljastaa, että yhteensä 3.3 miljoonaa ulkomaalaista turistia on matkustanut Thaimaahan tammi-heinäkuun 2022 välisenä aikana.

Viisi suurinta saapumismaata ovat 1.) Malesia, 4.2 sataatuhatta; 2.) Intia, 3.37 satatuhatta; 3.) Singapore, 1.83 satatuhatta; 4.) Yhdistynyt kuningaskunta, 1.67 sataatuhatta ja; 5.) Laos, 1.57 satatuhatta, TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn kertoi Associated Pressille torstaina 4. elokuuta.

Viimeisen seitsemän kuukauden aikana suurin osa matkailijoista matkusti Suvarnabhumin kansainvälisen lentokentän kautta, jonka osuus oli 1.92 miljoonaa ihmistä, Phuketin kansainvälinen lentoasema 6.03 satatuhatta ihmistä ja Don Mueangin kansainvälinen lentoasema 1.9 satatuhatta ihmistä.

Heinäkuussa ulkomaalaisten matkailijoiden määrä nousi miljoonan rajaan ensimmäistä kertaa Covid-1-koronaviruspandemian jälkeen, Yuthasak lisäsi. TAT arvioi, että Thaimaahan saapuu vuoden 19 loppuun mennessä yhteensä 10 miljoonaa turistia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.