Kuninkaallisen Thaimaan ilmavoimien budjetti F-35-hävittäjälentokoneiden hankintaa varten, budjettikomitean hyväksymä

Bangkok -

Thaimaan kuninkaallisten ilmavoimien vuoden 2023 3.69 miljardin bahtin budjetti F-35-hävittäjälentokoneiden hankintaan on hyväksytty vuoden 2023 budjettikomiteassa keskiviikkona 3. elokuuta.

Paikalliset tiedotusvälineet raportoivat tänä iltapäivänä, että komitea on hyväksynyt hävittäjien hankinnan Yhdysvalloista äänin 45-22. Ilmavoimat voisivat kuitenkin jatkaa ostoa vain, jos ne suostuvat budjetin alentamiseen ehdotetusta 738 miljoonasta bahtista 369 miljoonaan bahtiin.

Voimia ei myöskään saa tehdä mitään budjettimuutoksia. Ja jos Yhdysvaltain kongressi ei hyväksynyt ostoa, Thaimaan kuninkaallisten ilmavoimien on palautettava budjetti.

Myöhään eilen iltapäivällä ylipäällikkö marsalkka Napadej Dhupatemiya totesi haluavansa kiittää vuoden 2023 budjettikomiteaa hankintaprojektin budjetin hyväksymisestä ja sopusoinnussa ilmavoimien tärkeyden ja maan puolustamistehtävän kanssa.

"Vakuuttaisimme valiokunnalle ja yleisölle, että budjetti toteutettaisiin tehokkaimmalla tavalla ja tekisimme parhaamme, jotta hankintaprosessi olisi läpinäkyvä ja todennettavissa", virkamies lisäsi.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/