Phuket etsii ratkaisuja rantaeroosion estämiseen nousuveden jälkeen

Maikhao, Thalang –

Phuketin viranomaiset etsivät ratkaisuja rantaeroosioon nousuveden tulvien jälkeen Maikhaon rannoilla, Thalangin alueella.

Edellinen tarinamme:

Voimakkaat aallot huuhtoivat merivettä rantatielle Phuketin pohjoispuolella aiheuttaen viivästyksiä liikenteessä viime kuussa.

Phuketin kuvernööri tarkasti Thep Kasattri Roadin (nro 402) pohjoiseen lähellä Sai Kaew Beachiä Mai Khaossa sen jälkeen, kun nousuvesi ja voimakkaat aallot huuhtoivat merivettä tielle.

Päätie rannalla Mai Khaossa Phuketissa suljettiin tilapäisesti nousuveden vuoksi.

Kokous pidettiin eilen (3rd) Phuketin luonnonvara- ja ympäristötoimistossa, jota johtaa Phuketin varakuvernööri Amnuay Pitsuwan.

Mr. Amnuay sanoi: "Viime kuun nousuveden tien tulva on vaikuttanut liikenteeseen ja rantojen ja tienpinnan eroosion riskiin."

”Vuodesta 2020 lähtien useimpien rantojen rannat ovat tasapainossa. Rantaeroosion kokonaisetäisyys on 8.26 kilometriä. Näistä 0.16 kilometriä on vakavasti kulunutta, kun taas 5.79 kilometriä on keskieroosiota ja 2.30 kilometriä lievää eroosiota. Herra Amnuay selitti.

”Rannan eroosio on kartoitettava ja päivitettävä nykyiseen asti ja verrattava kahden vuoden takaiseen. Sitten löydämme ratkaisuja rantaeroosion ratkaisemiseksi tulevaisuudessa”, Amnuay lisäsi.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.