PÄIVITYS: Apinarokkoa sairastavan saksalaisen turistin thaimaalainen tyttöystävä vahvisti negatiivisen

Phuket -

Saksalaisen turistin thaimaalainen tyttöystävä, joka on kolmas Phuketissa todettu apinarokkotapaus Thaimaassa, antoi negatiivisen testin.

Edellinen tarinamme:

Thaimaa ilmoitti keskiviikkona 3. elokuuta kolmannesta vahvistetusta Monkeypox-tapauksesta, joka on saksalainen turisti, jonka oletettiin kantaneen tautia ulkomailta.

Thaimaan terveysviranomaisten mukaan Phuketissa seitsemän ihmistä on todettu olevan suuri riski saada apinarokko, ja heitä testataan ja seurataan kolmannen vahvistetun apinarokkotapauksen jälkeen. Hän on saksalainen turisti Phuketissa.

Tohtori Kusak Kukiattikoon, Phuketin provinssin kansanterveysviraston (PPHO) päällikkö, kertoi Phuket Expressille: "Hänen tyttöystävänsä, joka on yksi riskialttiista lähikontakteista, on vahvistettu negatiivinen apinarokosta."

"Naista ja kuutta muuta hänen perheeseensä kuitenkin tarkkaillaan ja karanteenissa on yhteensä 21 päivää varotoimenpiteenä."

"Saksalaista turistia, jolla on vahvistettu apinarokkotapaus, hoidetaan nyt sairaalassa lievin oirein." Tohtori Kusak päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.