Aeroflotin lennot Venäjältä jatkuvat Phuketiin

KUVA: Aeroflot · Lentoyhtiö

Phuket -

Venäjän Aeroflot Airlinesin lennot Phuketiin jatkuvat ensi lokakuussa.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) johtaja Yuthasak Supasorn sanoi: "Päivittäiset suorat lennot Moskovasta Phuketiin aloitetaan uudelleen 30. lokakuutath tänä vuonna sen jälkeen, kun lennot on ollut tauolla tämän vuoden maaliskuusta lähtien."

”Tämä on hyvä tilaisuus toivottaa tervetulleeksi lisää venäläisiä turisteja, jotka vierailevat Phuketissa ja Thaimaassa. Odotamme vähintään 50 prosentin venäläismatkailijoista saapuvan paikalle verrattuna Covid-19:ää edeltävään tilanteeseen. Tämä uudelleen avaaminen on Venäjällä talvella, joten he vierailevat Thaimaassa todennäköisemmin kuin muina vuodenaikoina”, Yuthasak selitti.

– Tämän vuoden alusta lähtien Thaimaassa on vieraillut 76,739 XNUMX venäläistä turistia. Alun perin odotimme miljoona venäläistä turistia tänä vuonna, mutta sota aiheutti huomattavia häiriöitä lentoliikenteessä ja monella venäläismatkailijalla oli myös talous- ja vakuutusongelmia sanktioiden seurauksena. Mr. Yuthasak lisäsi.

Thaimaa on virallisesti "neutraali" Venäjän meneillään olevassa Ukrainan hyökkäyksessä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.