PÄIVITYS: Terveysviranomaiset ovat todenneet seitsemän ihmistä suureksi riskiksi saada apinarokko Phuketissa sen jälkeen, kun kolmas apinarokkotapaus, saksalainen turisti, vahvistettiin Phuketissa

Phuket -

  Thaimaan terveysviranomaisten mukaan Phuketissa seitsemän ihmistä on todettu suuressa vaarassa sairastua apinarokkoon, ja heitä testataan ja seurataan sen jälkeen, kun kolmas vahvistettu apinarokkotapaus, joka on saksalainen turisti Phuketissa, ilmoitettiin tänä aamuna.

Edellinen tarinamme:

Thaimaa ilmoitti keskiviikkona 3. elokuuta kolmannesta vahvistetusta Monkeypox-tapauksesta, joka on saksalainen turisti, jonka oletettiin kantaneen tautia ulkomailta.

Lehdistötilaisuus pidettiin Phuketissa tänään iltapäivällä (3rd). Tohtori Kusak Kukiattikoon, Phuketin maakunnan kansanterveysviraston (PPHO) päällikkö, kertoi Phuket Expressille, ". Tässä tapauksessa on seitsemän henkilöä, joilla on korkea riski saada apinarokko, jotka ovat saksalaisen turistin thaimaalainen tyttöystävä perheineen. Hän asuu Mueang Phuketin alueella tyttöystävänsä ja tämän perheensä kanssa. ”

"Heidän verensä on lähetetty lääketieteen keskukseen Bang Jossa, Thalangin alueella. Heitä tarkkaillaan ja heidät asetetaan karanteeniin majoitustiloissaan." Tohtori Kusak päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.