Thaimaa raportoi kolmannesta vahvistetusta Monkeypox-tapauksesta, joka on saksalainen turisti Phuketissa

Kansallinen -

Thaimaa ilmoitti keskiviikkona 3. elokuuta kolmannesta vahvistetusta Monkeypox-tapauksesta, joka on saksalainen turisti, jonka oletettiin kantaneen tautia ulkomailta.

Tohtori Opas Karnkawinpong, taudinvalvontaosaston pääjohtaja, paljasti Associated Pressille tänä aamuna, että viimeisin potilas oli 25-vuotias Saksan kansalainen, joka saapui Phuketiin 18. heinäkuuta. Hänen taudintutkimuksensa alustavien tulosten uskottiin saaneen tartunnan ennen Thaimaahan saapumista. Kansanterveysministeriö seuraa parhaillaan läheisiä yhteyksiä ja luo yksityiskohtaista aikataulua taudin tutkimukselle.

"Kolmannella potilaalla oli kuumetta, imusolmukkeiden turvotusta ja ihottumaa sukuelinten alueella. Oireet ovat varsin ilmeiset. Siksi hän hakeutui lääkärinhoitoon paikalliseen sairaalaan. Koska hänellä oli myös matkustushistoriaa ulkomailta, hänen näytteensä lähetettiin apinarokkotutkimukseen”, tohtori Opas puhui.

Potilas on nyt lääkintähenkilöstön ja kansanterveysviranomaisten tiiviissä valvonnassa. Pääjohtaja kehotti yleisöä pysymään rauhallisena, sillä tautiin ei tartu helposti.

Hän lisäsi: "Kahden ensimmäisen vahvistetun tapauksen lähikontakteissa ei havaittu olevan tartuntaa. He ovat kuitenkin edelleen terveystarkkailussa 21 päivää. Kaksi potilasta toipui myös ilman antiretroviraalista hoitoa. Mutta tällainen hoito saattaa olla tarpeen potilaille, joiden immuunijärjestelmä on heikko."

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.