Phuketin merenkulkutoimisto varoittaa veneitä merelle menosta

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut ilmoituksen tänä aamuna (Elokuu 2nd) voimakkaiden tuulien ja aaltojen vuoksi mereen meneville veneille, joka on voimassa 7. elokuuta asti.

Ilmoituksen antoi Phuketin merenkulkutoimiston johtaja Nachapong Pranit. Ilmoituksessa todetaan: "Andamaanienmeren voimakkaat tuulet ja aallot ovat yli kolme metriä korkeat. Veneiden tulee edetä varoen ja pienten veneiden tulee pysyä mailla 7 asti."

"Pidä tiiviisti ajan tasalla Thaimaan meteorologisen laitoksen (TMD) tai hotlinen 1182 sääennusteesta."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.