Voimakkaat sateet aiheuttavat tulvia Phuketissa ruuhka-aikoina sateisen sään jatkuessa

Phuket -

Rankkasade Phuketissa tämän aamun jälkeen (2. elokuutand) aiheutti tulvia Phuketissa toistuvilla tulva-alueilla.

Sade on satanut aamusta asti ja jatkui koko päivän. Phuketin kaupungin toistuvat tulva-alueet ovat Srisutas – Amphur risteyksessä, joka suuntaa Koh Sireyyn ja Samkongin alueelle.

Liikennepoliisi ja lainvalvontaviranomaiset auttoivat ohjaamaan autoilijoita liikenteeseen.

Eilen (1. elokuuta) monet tiet Phuketissa ja Phuket Townin alueella ovat kärsineet tulvista sen jälkeen, kun Phuketissa oli aamusta (1. elokuuta) sattunut rankkasade.

Sillä välin viime kuussa Phuketin kaupungin kunta on heidän mukaansa ratkaissut kolme toistuvaa tulva-aluetta Phuket Cityssä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.