Yksi ihminen kuoli ja yksi loukkaantui Phuket Townin yökerhoammuskelussa sen jälkeen, kun klubin kävijän väitetään hyökänneen vartijan kimppuun miekalla

Phuket -

  27-vuotias mies kuoli ja toinen mies loukkaantui Phuket Townin yökerhossa tapahtuneen tappelun ja ampumisen jälkeen.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta tänä aamuna (1. elokuuta) kello 5 yökerhossa Bangkok Roadilla Talad Yaissa lähellä Saphan Hinia.

Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle etsimään kaksi loukkaantunutta miestä. 27-vuotias mies, jonka poliisi tunnisti vain "Gotiksi", oli saanut vakavia vammoja rintakehässään syntyneestä luodista. Hänet julistettiin kuolleeksi saapuessaan paikalliseen sairaalaan. Tapahtumapaikalta löytyi myös miekka, kuten alla näkyy.

Poliisin vain "Oddiksi" tunnistama 35-vuotias yökerhon vartija ilmoittautui poliisille käsiase kanssa. Hän kertoi poliisille, että Got riiteli ja tappeli naisten kanssa yökerhossa.

Odd sanoi yrittäneensä pysäyttää Gotin, mutta Got hyökkäsi hänen kimppuunsa miekalla. Got onnistui lyömään Oddia ennen kuin Odd käytti käsiaseensa ampuakseen Gotia, mitä Odd kutsui itsepuolustukseksi. On epäselvää, oliko Oddilla laillinen lupa aseeseen tai miten tai miksi Gotilla oli miekka mukanaan yökerhossa. Poliisi salasi myös yökerhon nimen lisätutkinnan ajaksi.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.