Vietnamilainen perhe hukkui käydessään uimassa voimakkaiden tuulien ja punaisten lippujen aikana Nai Thon Beachillä Phuketissa eilen aamulla

Thalang, Phuket - 

  Vietnamilainen äiti ja tytär julistettiin kuolleiksi, kun heidän kerrottiin uineen ja hukkuneen Nai Thon Beachillä voimakkaiden tuulten aikana Sa Khun osa-alueella sunnuntaiaamuna, 31. heinäkuuta.

Sa Khun poliisiaseman tutkijat saapuivat Phuketin länsirannikolle saatuaan ilmoituksen hukkuvista turisteista noin kello 8. Siellä pelastajien nähtiin suorittamassa elvytystä turisteille ennen kuin he kiirehtivät lähimpään sairaalaan. Valitettavasti molemmat julistettiin kuolleiksi myöhemmin.

Alustavan tutkinnan mukaan turistit olivat 52-vuotias äiti ja 16-vuotias tytär Vietnamista. Heidän nimensä on salattu toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Heidän kerrottiin oleskelevan Naithon Beach -hotellissa heinäkuun 28. päivästä lähtien, ja heidän oli määrä kirjautua ulos tänään.

Onnettomuushetkellä kerrottiin kovaa tuulta rannalla ja rannikolla. Hengenpelastajat olivat siksi asettaneet punaisia ​​varoituslippuja pitkin rannikkoa. Kuitenkin noin kolmen vietnamilaista kerrottiin menneen rannalle uimaan, minkä seurauksena aallot pyyhkäisivät heistä kaksi ja hukkuivat mereen noin 20 metrin päässä rannasta.

Lähistöllä olevat hengenpelastajat ja hyvät samarialaiset ryntäsivät välittömästi pelastamaan perheen ja tuomaan heidät rantaan, mutta eivät päässeet perille ajoissa, kun toinen turisti, jonka kerrotaan isän, selvisi ihmeen kaupalla.

Kuva: Phuket Tourist Police

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.