Voimakkaat sateet Phuketissa aiheuttavat tietulvia

Phuket -

Monet Phuketin ja Phuketin kaupungin tiet ovat kärsineet tulvista Phuketin alueella tapahtuneen rankkasateen jälkeen tämän aamun jälkeen (elokuussa). 1st).

Sade alkoi noin kello 7 ja jatkui koko päivän. Monet alueet tulvivat, jotka ovat yleensä tulvia Phuketin rankkasateen jälkeen, kuten: Phra Phuket Kaew Roadilla Kathussa Paklokissa, Thalangissa, Phuket Townissa ja Soi Pha Neangissa.

Liikennepoliisi ja lainvalvontaviranomaiset auttoivat ohjaamaan autoilijoita liikenteeseen. Lehdistöaikaan mennessä ei raportoitu merkittäviä vahinkoja tai loukkaantumisia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.