Darasamutin alikulkusilta Phuketissa suljetaan väliaikaisesti

Phuket-

Darasamutin alikulkusilta on tilapäisesti suljettu kahdeksi päiväksi huomenna (2.) keskiviikkoon (3.).

Phuket Highway Office on ilmoittanut, että Darasamutin alikulkukulku, joka on Central Festival Phuketin edessä Wichitin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella, suljetaan tilapäisesti kahdeksi päiväksi liikenteeltä klo 8–30 kahdelle päivää huomenna (4. elokuuta) keskiviikkoon (30. elokuuta).

Sulkeminen koskee vesipumpun rakentamista alikäytävän sisälle. Phuket Highway Office pahoitteli häiriötä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.