Ainakin kaksi ihmistä kuoli ja kaksi loukkaantui rakenteilla olevan sillan romahtaessa Rama 2 -tiellä Samut Sakhonissa viime yönä

Samut Sakhon –

Tieministeriö nopeuttaa tutkintaa ja tarjoaa korjaustoimenpiteitä loukkaantuneiden ja kuolleiden omaisille Rama 2 Roadilla Mueangin alueella Samut Sakhonin maakunnassa eilen illalla, 31. heinäkuuta.

Tieosaston pääjohtaja Sarawut Songsivilai paljasti, että kuolemaan johtaneen onnettomuuden aikaan valvojat ja rakennustyöntekijät valmistelivat aluetta kaatamaan sementtiä uuden sillan lattian tekoa varten rikkoutuneen sillan murskattuaan. Yhtäkkiä sillan päässä oleva riippupalkki romahti ja törmäsi kolmen ohi kulkevan auton päälle Rama 2 -tiellä.

อัปเดต เร่ง เยียว ยา ผู้ เสียหาย คาน สะพาน หล่น ทับ บน ถนน ราม 2

Tähän päivään mennessä ainakin kaksi ihmistä vahvistettiin kuolleen, mukaan lukien automatkustaja ja tievirkailija, ja kaksi loukkaantui, mukaan lukien rakennustyöntekijät, ja heitä hoidettiin Vipharam-sairaalassa.

Tieviranomaiset määräsivät pääväylän sulkemisen tutkittavaksi ja U-käännössillan rakentamisen väliaikaisesti keskeytettäväksi välittömästi tapahtuman jälkeen. Asiantuntijat lähetettäisiin tarkastamaan rakennusosat, materiaalit, koneet ja laitteet sekä henkilöstön valmiuden. Jos jokin osa todetaan vaaralliseksi, rakentaminen määrättiin lopettamaan välittömästi.

แผ่น ปูน บน สะพาน กลับ รถ อยู่ ระหว่าง การ ซ่อม บำรุง หล่น รถ ตาย 2 เจ็บ 2

Päätodistaja, joka oli ohikulkevan lava-auton naismatkustaja, paljasti, että hän ja hänen perheensä olivat ajamassa kotiin Samut Songkhramin maakunnasta, kun pala kuivaa sementtiä putosi hänen edessään olevaan sedanin ja hänen kuorma-autonsa etuosaan. Onneksi kaikki autossa olleet ihmiset olivat turvassa, mutta he pelästyivät tapahtuneesta.

Tieviranomaiset ovat ilmaisseet syvimmät osanottonsa menehtyneiden ja tässä tapahtumassa loukkaantuneiden omaisille ja vannoneet jatkavansa ja saatavansa tutkinnan päätökseen tiukasti 14 päivän kuluessa.

Kuva: Bangkokbiznews

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/