Anna Sueangam-iam kruunattiin Miss Universe Thailand 2022 -tapahtuma Bangkokissa viikonloppuna

Bangkok -

Anna Sueangam-iam, 23, kruunattiin Miss Universe Thailand 2022 -kilpailuun, joka järjestettiin Iconsiam-ostoskeskusten True Icon Hallissa lauantai-iltana 30. heinäkuuta.

Anna, joka tunnettiin virallisesti myös Channel 8:n näyttelijänä, edustaa myös Thaimaata Miss Universe 2022 -tapahtumassa San Joséssa, Costa Ricassa.

Miss Thailand Universe -show alkoi 29 kilpailulla, jotka esittelivät kaunottarensa lavalla. Vain viisi kaunottarea valittiin finaaliin.

Anna voitti kruunun kysymysosion jälkeen, jota seurasi Nicolene Limsnukan ensimmäisenä kakkosena, Kanyalak Nookaew toisena, Suchata Chuangsri kolmannena ja Renita Veronica Pagano neljäntenä.

Voi olla 1 henkilön kuva sisätiloissa

Kysymysosion viimeisellä kierroksella Annalta kysyttiin, onko hänellä vain yksi mahdollisuus lahjoittaa paremmalle yhteisölle, mitä hän valitsisi tukea kansanterveyden, koulutuksen tai ympäristön välillä ja miksi.

Anna valitsi "Koulutus" perustellen, että koulutus on kaikkien lähteiden perusta. Hän sanoi: "Onpa kyse ympäristöstä, kansanterveydestä tai mistä tahansa muusta, ne kaikki alkavat koulutuksesta. Siksi toivoisin kaikkien asiaan liittyvien osastojen kiinnittävän enemmän huomiota koulutukseen. Koska uskon, että koulutus kehittää maata ja jokaisen lapsen tietoa. Kiitos."

Anna, etunimestä huolimatta, on sataprosenttisesti thaimaalainen, eikä hänelle ole vaikeaa kasvatusta. Hänen molemmat vanhempansa olivat roskankeräilijöitä Bangkokissa, ja Annaa kiusasivat luokkatoverit, jotka kutsuivat häntä "Miss Garbageksi".

Mikä käänne hänellä on ollut.

Kuva: Miss Universe Thailand

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/