Ainakin 42 ikääntynyttä ja kolme työntekijää on saanut Covid-19-tartunnan Phuketin vanhustenhoitokeskuksessa

Phuket -

Ainakin 42 vanhuksella ja kolmella työntekijällä on ollut Covid-19-testi Phuketin vanhustenhoitokeskuksessa.

Tänään (heinäkuun 28th) Phuketin maakunnan kansanterveysviraston (PPHO) päällikkö tohtori Kusak Kukiattikoon kertoi Phuket Expressille: "Meille on ilmoitettu keskustasta 27. heinäkuutath. Keskuksessa asuu ja asuu kaikkiaan 75 vanhinta ja 29 työntekijää."

”Neljäkymmentäkaksi vanhimmalle ja kolmelle työntekijälle on saatu positiivinen Covid-19-testi. Yksi vanhimmista siirrettiin paikalliseen sairaalaan, kun taas toiset ovat karanteenissa keskuksessa hoitoa varten. He kaikki saivat kuitenkin vähintään kolminkertaisen annoksen Covid-19-rokotetta. Tohtori Kusak totesi.

Phuket Elder Care Development Centerin johtaja Puengpan Paojinda kertoi Phuket Expressille: "Useimmilla vanhimmista on henkilökohtaisia ​​terveysongelmia. He menevät usein sairaalaan sairaanhoitoon, josta nykyinen epidemia saattoi saada alkunsa. Yleensä ulkopuoliset eivät saa vierailla keskustassa."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.