Thaimaan apteekkineuvosto kehottaa hallitusta valvomaan marihuanan käyttöä muuhun kuin lääkinnälliseen käyttöön, lopettamaan ilmaisen istutuksen ja viljelyn

Bangkok -

Thaimaan apteekkineuvosto on tänään, 29. heinäkuuta, julkaissut lausunnon, jossa se kehottaa hallitusta valvomaan sellaisen marihuanan käyttöä, joka ei ole tarkoitettu lääketieteellisiin tarkoituksiin, ja keskeyttämään ilmaisen marihuanan istutuksen ja viljelyn.

Neuvoston puheenjohtaja Supanai Prasertsuk totesi, että apteekkineuvosto on aina kannattanut kannabiksen ja hampun dekriminalisointia lääketieteellisiin tarkoituksiin. Laillistamisen jälkeen on kuitenkin raportoitu istutusten liikakäyttöä ja väärinkäyttöä virkistystarkoituksiin, kun taas hallituksen toimenpiteet ja määräykset ovat heikkoja, mikä aiheuttaa päivittäistä hämmennystä yleisön keskuudessa.

Lausunnon mukaan neuvosto, joka väitti tehneensä tiivistä yhteistyötä kansan kanssa, haluaisi hallituksen jatkavan seuraavasti:

  1. Keskeytä ilmainen marihuanan istutus ilman asianmukaista valvontaa. Nykyisiä toimenpiteitä ei ole toteutettu hyvin.
  2. Lopeta kannabiksen kukkien myyminen yleisölle. Jakelu on laillistettava ja kirjoitettava selkeällä jakelupaikalla sekä rajoitetuilla määrillä ja ihmisryhmillä, jotka voisivat käyttää/ostaa niitä.
  3. Tilaa jalostajat ilmoittamaan kannabista sisältävät ruoat ja juomat asianmukaisesti ja merkitsemään ne kuluttajille.
  4. Tarkkaile ja hoida potilaita, jotka kärsivät marihuanan käytöstä (sekä tahallisesti että tahattomasti) kaikilla alueilla valtakunnallisesti.

5. Lopeta sellaisten toimintojen järjestäminen, jotka todennäköisesti aiheuttavat väärinkäsityksiä virkistystarkoituksiin, sekä kaikki haavoittuvien ryhmien, lasten tai sairaiden potilaiden edistäminen.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.