Phuket toivottaa tervetulleeksi Asiana Airlinesin ensimmäisen lennon eteläkorealaisten matkailijoiden kanssa

Phuket -

Asiana Airlinesin ensimmäinen lento eteläkorealaisten turistien kanssa Covid-19-tilanteen helpotuksen jälkeen saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle.

Eilen (28th) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä virkamiehet ja esikunnat toivottivat ensimmäisen lennon Asiana Airlinesilta eteläkorealaisten turistien kanssa. Toinen suora lento Soulista Phuketiin.

Lennolla oli yhteensä 180 matkustajaa, jotka saapuivat kansainväliseen terminaaliin.

Heinäkuun 22nd Phuketin kansainvälisellä lentokentällä virkailijat ja henkilökunta toivottivat tervetulleeksi eteläkorealaisen JINAIR-lentoyhtiön ensimmäisen lennon, suoran lennon Soulista Phuketiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.