Voimakkaat sateet Phuketissa aiheuttavat tulvia ja liikennepäänsärkyä

Phuket -

Phuketin ja Phuketin kaupungin alueen päätiet ovat kärsineet tulvista sen jälkeen, kun Phuketissa tänä iltapäivänä (29. heinäkuuta) sattui rankkasadeth).

Sade alkoi noin klo 3 ja jatkui yli tunnin. Monet alueet ovat tulvineet, jotka ovat yleensä tulvia runsaan sateen jälkeen Phuketissa, kuten: Thep Kasattri -päätiellä pohjoiseen Thai Wassadu -ostoskeskuksen edessä ja Sri Soonthorn Roadilla Cherng Talayssa Thalangissa, Thep Kasattri Roadilla Koh Kaewissa Muslim Wittaya Phuket, Phuketin kaupungissa Soi Pha Neangissa ja Rassadassa Pracha Uthi Roadilla Tawee Saman Marketin edessä.

Liikennepoliisi ja lainvalvontaviranomaiset auttoivat ohjaamaan autoilijoita liikenteessä, joka on lomaviikonloppu ja näki alueella paljon vierailijoita, joista monet olivat tyytymättömiä koleaan, mutta eivät kauden säähän.

Lehdistöaikaan mennessä ei raportoitu merkittäviä vahinkoja tai loukkaantumisia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.