Phuketissa pidätettiin neljä ihmistä, joilla oli 869 metamfetamiinipilleriä, kristallimetamfetamiinia ja useita aseita.

Phuket -

Neljä epäiltyä on pidätetty, ja heillä oli yhteensä 869 metamfetamiinipilleriä, kristallimetamfetamiinia, käsintehty kivääri ja käsintehty käsiase.

Phuketin maakunnan poliisi raportoi tällä viikolla pidättäneensä neljä epäiltyä:

  1. Athiwat 'Gift' Sanae, 28, Rawaista, on pidätetty Rawaissa. Häneltä takavarikoitiin 33.64 grammaa kiteistä metamfetamiinia ja neljä metamfetamiinipilleriä. Häntä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta.

2. Rawaista kotoisin oleva Chakrit 'Sordik' Kongkarob, 31, on pidätetty Rawaissa. Häneltä takavarikoitiin 25.45 grammaa metamfetamiinia, 794 metamfetamiinipilleriä ja käsintehty luoteja sisältävä käsiase. Häntä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

3. Subandit 'Dit' Tanubamroong, 41, Chalongista on pidätetty Chalongissa. Häneltä takavarikoitiin 1.57 grammaa metamfetamiinia, 61 metamfetamiinipilleriä ja käsintehty kivääri. Häntä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta ja ampuma-aseen laittomasta hallussapidosta.

4. Phonthep 'Iew' Thep Jampa, 33, Chalongista on pidätetty Chalongissa. Häneltä takavarikoitiin 10 metamfetamiinipilleriä. Häntä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.