Yksitoista väitettyä uhkapeluria, mukaan lukien ulkomaalaiset pidätettiin Rassadassa, Phuketissa, Facebook-viesti aiheutti ratsian

Phuket -

  Yksitoista uhkapeluria, mukaan lukien brittimies ja tanskalainen mies, on pidätetty luksushuvilassa Rasadassa, Mueang Phuketissa tänä aamuna (29. heinäkuuta).

Phuketissa sijaitsevan alueen 8 poliisin ryhmä teki ratsian luksushuvilaan Thep Pratan Roadilla Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella. Poliisi pidätti 11 pokeripelaajaa, jotka olivat brittiläinen, tanskalainen, kambodžalainen ja kahdeksan thaimaalaista. Poliisi takavarikoi pokerikortit ja pelimerkit (arvoltaan arviolta 2,606,550 8 XNUMX bahtia alueen XNUMX poliisin mukaan)

Kaikki yksitoista epäiltyä, joiden koko nimiä ei julkistettu Thaimaan tiedotusvälineille, vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle. Huvilan omistajaa, joka tunnetaan vain nimellä Mr. Sit, syytetään uhkapelipesän laittomasta toiminnasta, kun taas pelaajia syytetään laittomaan uhkapeleihin osallistumisesta.

Ratsia tapahtui sen jälkeen, kun uhkapelitapahtuma julkaistiin julkisesti Facebookissa, jossa uhkapelaajia pyydettiin liittymään live-peliin juhlien kera. Alue 8 Poliisi jatkoi tutkintaa, missä he löysivät pelimiehet huvilasta.

Thaimaassa on yksi maailman tiukimmista rahapelien vastaisista laeista, vaikka keskustelua käydäänkin korkealla tasolla lakien keventämisestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.