PÄIVITYS: Yanuin rannalta löydetty kuollut iäkäs amerikkalainen mies, jonka uskotaan pudonneen kalliolta lähellä näkökulmaa

Rawai -

  Thaimaan poliisi on vahvistanut, että eilen aamulla 27. heinäkuuta Yanuin rannalta löydetty ruumis oli 73-vuotias amerikkalainen mies, jonka uskotaan pudonneen kalliolta lähellä näköalapaikkaa Rawaissa.

Edellinen tarinamme:

Tuntemattoman ulkomaalaisen miehen ruumis löydettiin Rawain rannalta tänä aamuna (27th).

Phuketin turistipoliisin everstiluutnantti Eakkachai Siri kertoi Phuket Expressille eilen iltapäivällä (27. heinäkuuta)th), "Miehen ruumis tunnistettiin myöhemmin 73-vuotiaaksi amerikkalaiseksi (Phuket Express ei salaa hänen nimeään). Hän saapui Thaimaahan 11. heinäkuutath. Hän kirjautui sisään hotelliin Nai Harnissa, Rawaissa."

"Hänen ruumiinsa löydettiin suurten kivien välistä lähellä Windmill Viewpointia Naiharn Beachillä. Hänen ruumiistaan ​​ei löydetty merkkejä taistelusta tai konfliktista." everstiluutnantti Eakkachai lisäsi.

– Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että amerikkalainen mies on saattanut pudota kivistä lähellä näköalapaikkaa. Kuolinsyy kuitenkin vahvistetaan CCTV-materiaalin avulla, jota tarkistetaan. Suurlähetystölle ja hänen perheelleen on ilmoitettu asiasta." Everstiluutnantti Eakkachai päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.