PÄIVITYS: 40-vuotiaan miehen Phuketissa, jota epäillään apinarokosta, testitulos oli negatiivinen

PÄIVITYS: Phuket –

40-vuotias thaimaalainen, joka oli merkitty huolestuneeksi henkilöksi apinarokkotestin tuloksista, vahvistaa hänen olevan negatiivinen.

Edellinen tarinamme:

Lääkärit uskovat kuitenkin aluksi, että hän on saattanut saada vesirokkotartunnan apinarokon sijaan.

Tänään (heinäkuun 28th) Phuketin maakunnan kansanterveysviraston (PPHO) päällikkö tohtori Kusak Kukiattikoon kertoi Phuket Expressille: "Saimme potilaan apinapoxviruksen reaaliaikaisen PCR:n testituloksen, joka osoittaa negatiivinen. Potilas EI ole saanut apinarokkotartuntaa."

"Älä panikoi äläkä usko huhuja. Seuraa oikeita tietoja virallisten lähteistä." Tohtori Kusak päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.