Thaimaan toinen apinarokkopotilas varmistettiin Bangkokissa, kansanterveysministeriö raportoi tänään

Kansallinen -

Thaimaan toinen apinarokkopotilas löydettiin Bangkokista, kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul vahvisti tänään iltapäivällä, 28. heinäkuuta.

Ministeri kertoi Associated Pressille noin kello 2. että lääketieteen laitos on tutkinut laboratoriotestin epäilyttävällä potilaalla, joka on nyt vahvistettu maan toiseksi apinarokkotapaukseksi.

Viranomaisten mukaan potilas on 47-vuotias Bangkokissa asuva thaimaalainen mies, jolla on aiemmin ollut homoseksuaalisia seksuaalisia käytäntöjä ulkomaalaisen kanssa. Hänellä alkoi ilmeisesti olla epäilyttäviä oireita heinäkuun 12. päivänä. Kaksi päivää myöhemmin hänellä kerrottiin olevan kuumetta, kehon kipua ja turvonneet imusolmukkeet. Viikkoa myöhemmin hänen sukuelimiinsä, vartalolleen, kasvoilleen, käsivarsilleen ja jalkoihinsa ilmestyi ihottumia. Siksi hän hakeutui tutkimukseen Wachiran sairaalassa.

Tällä hetkellä hän on edelleen hoidossa sairaalassa. Viranomaiset tekevät terveysselvitystä hänen lähikontakteistaan ​​ja vievät heidät oirehavaintoihin vähintään 21 päivän ajan.

Tohtori Opas Karnkawinpong, taudinvalvontaosaston pääjohtaja, lisäsi, että nyt 10 henkilöä, jotka ovat läheisessä yhteydessä, ja hänen perheenjäsenensä asuvat samassa talossa. Niitä kaikkia testataan nyt. Sillä välin tutkintaryhmä etsii kiireellisesti lisää hänen kontaktejaan lisätutkimuksia varten.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/