Thaimaan kansanterveysministeriö peruuttaa Thaimaan poliisille antamansa määräyksen pidättää kannabiksen myyjät ilman asianmukaista lupaa

Kansallinen -

Kansanterveysministeriö on viime yönä, 27. heinäkuuta, peruuttanut Thaimaan kuninkaalliselle poliisille osoittamansa kirjeen, jossa se pyytää kannabiksen myyjien pidättämistä ilman asianmukaista lupaa, sanoen, että se vaatii perusteellisempaa pohdintaa.

Mainittiin aiemmin Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikölle osoitetussa kirjeessä viranomaisia ​​ryhtymään välittömiin oikeudellisiin syytteisiin kannabiksen tutkijoita, myyjiä, viejiä ja jalostajia vastaan, joilla ei ole laillisia lisenssejä.

Tohtori Yongyot Thammawut, Thaimaan perinteisen ja vaihtoehtoisen lääketieteen osaston pääjohtaja, kertoi eilen Associated Pressille, että määräystä on korjattava ja selvennettävä paremman keskinäisen ymmärryksen vuoksi, erityisesti neljän asian perusteella, mukaan lukien:

1. Ihmiset, jotka käyttävät marihuanaa lääketieteellisiin tarkoituksiin, eivät saa vaikuttaa.

2. Ennen ilmoitusta ei saa tehdä oikeudellisia vaikutuksia tai rikkomuksia.

3. Kaikki virkamiesten toimet on selvennettävä ja;

4. Kannabis ja hamppu ovat kasveja, joista tulee nyt arvokkaita taloudellisissa ja lääketieteellisissä tarkoituksissa. Niiden työntäminen takaisin huumeina devalvoi kasveja, mitä ei pitäisi tapahtua.

Takaisinveto koskee myös kannabiksen kukkien ja runsaasti THC:tä sisältävien kasvien osien tutkimista ja ilmoittamista valvotuiksi yrtteiksi. Tutkimuksen tekevät pääjohtaja Yongyot ja maakuntien terveysvirastojen päälliköt.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/