Kuljettaja kuoli lava-auton kaatuessa Thalangissa

KUVA: Kusoldharm Rescue Foundation

Thalang –

Kuljettaja on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun hänen konttilavansa kaatui Thalangissa tänä aamuna (28.)th).

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 6 Thep Kasattri tiellä etelään huoltoaseman lähellä. Paikalle saapuneet pelastuslaitokset havaitsivat, että lava-autosta oli irronnut kontti. Myös keskusvarannon puu ja liikennemerkki vaurioituivat.

KUVA: Kusoldharm Rescue Foundation

Kuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr.Sakiksi, 34, löydettiin tieltä kuolleena pakettiauton ulkopuolelta. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan.

Todistaja, joka tuntee tilanteen, mutta ei halunnut nimeään paljastaa, kertoi The Phuket Expressille, että kuljettaja oli matkalla Phuket Cityyn Krabista toimittamaan tavaraa kauppakeskukseen. Pakettiauton rengas räjähti ennen kuin lava-auton kuljettaja menetti hallinnan. Pakettiauto törmäsi puuhun ennen kuin lava-auton kontti halkesi ja kuljettaja sinkoutui ajoneuvosta.

KUVA: Kusoldharm Rescue Foundation

Poliisi kuitenkin tarkistaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa selvittääkseen tarkan onnettomuuden syyn.

KUVA: Kusoldharm Rescue Foundation

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.