Phuketin kansanterveystoimisto pyytää ihmisiä, jotka ovat olleet tekemisissä apinarokkopositiivisen ulkomaalaisen miehen kanssa, ilmoittamaan itsestään

Phuket -

Phuketin maakunnan terveysvirasto pyytää ihmisiä, jotka ovat olleet tekemisissä apinarokkopositiivisen ulkomaalaisen miehen kanssa, ilmoittamaan itsestään.

Aiemmat tarinamme:

27-vuotias nigerialainen mies Phuketissa on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi.

Thaimaan poliisi jäljittää Phuketissa nigerialaista miestä, joka on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi.Nigerialainen mies, joka vahvistettiin Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi, pidätettiin Kambodžassa.kun viranomaiset eivät ole saaneet häneen yhteyttä, ja mies on kadonnut. Nyt on paljastunut, että mies ei ole tuore turisti, mutta on jäänyt viime vuodesta.

Useat uutislähteet raportoivat, että nigerialainen mies, joka on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi ja joka on ylittänyt oleskeluajan, on jo lähtenyt Phuketista.

Useiden muiden thaimaalaisten tiedotusvälineiden ja lainvalvontalähteiden mukaan ulkomaalainen mies, joka on tunnistettu Thaimaan ensimmäiseksi apinarokkotapaukseksi, on paennut Kambodžaan luonnollisia kanavia pitkin laittomasti.

Nigerialainen mies, joka vahvistettiin Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi, pidätettiin Kambodžassa.

Tohtori Kusak kertoi Phuket Expressille: "Kaikki 19 korkean riskin lähikontaktihenkilöä on vahvistettu negatiivinen apinarokosta."

40-vuotias thaimaalainen on tehnyt verikokeen sen jälkeen, kun hänet ilmoitettiin huolestuneeksi apinarokosta epäilyttävien oireiden vuoksi. Lääkärit uskovat kuitenkin aluksi, että hän on saattanut saada vesirokkotartunnan apinarokon sijaan.

Phuketin maakunnan terveysvirasto (PPHO) on julkaissut ilmoituksen tänään (27. heinäkuuta)thHe totesivat: "Kaikki, jotka ovat olleet yhteydessä nigerialaiseen mieheen, 27, joka oli saanut apinarokkotartunnan 1. kesäkuuta alkaenst 21 saakka, ilmoita itsestäsi lähialueen kansanterveysviranomaisille tai henkilökunnalle."

"Tai ota yhteyttä numeroihin 094-5855321 ja 081-5716938. Tietojasi ei luovuteta yleisölle."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.