Tuntemattoman ulkomaalaisen miehen ruumis löydettiin rannalta Rawaista, Phuketista

Rawai -

Tuntemattoman ulkomaalaisen miehen ruumis löydettiin Rawain rannalta tänä aamuna (27th).

Chalongin poliisi sai ilmoituksen miehen ruumiista, joka kalasti Yanui Beachin lähellä Rawain osa-alueella Mueang Phuketissa.

Pelastustyöntekijät menivät rannalle ja rannan hengenpelastajat ja pelastustyöntekijät vesiskootterilla. Miehen ruumis vedettiin takaisin rantaan.

Ruumis oli jo alkanut hajota. Poliisin mukaan mies kuoli ainakin seitsemän päivää ennen ruumiin löytymistä. Ruumiin mukana löydettiin 73-vuotiaan miehen amerikkalainen passi, thaimaalainen ja korealainen käteinen sekä lomakeskuksen avain Naiharnista lähellä Rawaia. Huolimatta siitä, että passi löydettiin, poliisi salasi nimen ja korosti, että he eivät olleet vielä tunnistaneet miestä positiivisesti.

Hänen ruumiinsa vietiin Vachira-sairaalaan Phuketin kaupunkiin lopullista tunnistamista varten ja sen jälkeen ottamaan yhteyttä hänen suurlähetystöönsä ja perheeseensä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.