PÄIVITYS: Rawain aseellinen pankkiryöstö antaa motiivin väittäen kärsineensä taloudellisista ongelmista Covid-19-pandemian aikana

Rawai, Phuket -

Aseellinen pankkiryöstö, joka ryösti pankin ostoskeskuksessa Rawaissa ennen kuin kiihtyi 160,000 19 bahtilla eilen, pidätettiin ja on nyt paljastanut motiivinsa. Hänen mukaansa hän myönsi kärsivänsä taloudellisista ongelmista Covid-XNUMX -pandemian aikana ja että hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ryöstää pankki maksaakseen velkojaan.

Aiemmat tarinamme:

Chalongin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 1 tänä iltapäivänä (00. heinäkuuta) pankissa Rawaissa, Mueang Phuketin alueella. Pankin henkilökunta kertoi poliisille, että epäilty kiipesi 25 160,000 bahtia käteistä.

Aseellinen pankkiryöstö, joka ryösti pankin ostoskeskuksessa Rawaissa ennen kuin kiihtyi 160,000 XNUMX bahtilla tänä iltapäivänä, on pidätetty kuuden tunnin kuluessa.

Phuketin maakunnan poliisin komentaja everstiluutnantti Sermpan Sirikong kertoi Phuket Expressille tänään (26. heinäkuuta)th), ”Epäilty kertoi meille, että hänellä oli aiemmin ruokakauppa ja Somtam-ravintola. Hän on kärsinyt taloudellisista ongelmista Covid-19-pandemian aikana. Hän oli aiemmin lainannut rahaa ystäviltään."

"Hän oli hermostunut saada rahaa kasaan ennen kuin hän päätti ryöstää pankin, koska hän tarvitsi rahaa maksaakseen takaisin ystävilleen. Hän maksoi kaikki velkansa varastetuilla rahoilla heti pankin ryöstön jälkeen. Sermpan totesi.

"Häntä syytetään ryöstöstä. Etsimme kaikki rahat, jotka hän antoi työtovereilleen pankille takaisin." Sermpan päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.