Thaimaa esittelee parhaillaan BIE:n Phuketin komitealle ehdokkaana Specialized Expo 2028:n isännöintiin

Phuket -

Eilen (25th) oli ensimmäinen päivä, jonka Thaimaan tiimi esitti Phuketin BIE:n komitealle ehdokkaana Specialized Expo 2028:n isännöitsijäksi.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kuvernööri vieraillessaan Pariisissa, Ranskassa, ehdottaa ideoita Phuketista ehdokkaaksi Specialized Expo 2028-Phuket Thailand -tapahtuman isännöitsijäksi.

Phuketin kuvernööri pyytää neuvoja ja ehdotuksia Phuketissa sijaitsevilta konsulaateilta maakunnan ehdokkaaksi Specialized Expo 2028 -näyttelyyn.

Tässä kuussa BIE (Bureau of International Des Expositions) -komitea saapuu Phuketiin katsomaan, onko Phuket valmis isännöimään tapahtumaa. Phuketit toivottavat heidät tervetulleiksi, ja heidän pitäisi olla hyvä isäntä BIE:lle, joka kiertää saarta.

Eilen esitys oli jaettu kahteen pääaiheeseen.

  1. Expo 2028 Thaimaassa:

– Tietoja Expo 2028:sta, Phuket Thaimaa / Thaimaa isäntänä

– Thaimaan taloudellinen, sosiaalinen ja poliittinen ympäristö

– Thaimaa Aasian lääketieteen ja hyvinvoinnin keskuksena

– Phuket isäntäkaupunkina Phuketin kuvernööri Narong Woonciew.

  1. Teema ja alateemat

– Teema ja alateemat /

– Expo, jolla on tarkoitus / Alateemat ja sen suhde globaaleihin kysymyksiin / Phuket Expo Logo

– Teeman soveltaminen näyttelyyn

– Paviljongityypit

Tänään (26. heinäkuuta) on esittelyn toinen päivä.

Päätöstä ei tehdä useisiin kuukausiin, mutta sillä on valtavat seuraukset, toteaa The Phuket Express. Jos Phuket valitaan messuille, se tuo saarelle tuhansia kävijöitä ja oletettavasti tuloja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.