Eteläiset islamilaiset johtajat jatkavat koordinoituja toimia Thaimaan hallitusta vastaan, kun he olivat tyytymättömiä kannabiksen dekriminalisointiin

Etelä-Thaimaa -

Eteläiset islamilaiset johtajat suunnittelevat lisätoimia Thaimaan hallitusta vastaan ​​vaatiakseen marihuanan palauttamista huumeluetteloon, koska he sanoivat, että he eivät ole saaneet vastausta Thaimaan hallituksen virkamiehiltä lähetettyään vaatimuksiaan viime viikolla.

Songkhlan islamilaisen komitean puheenjohtaja Sakriya Binsaela sanoi eteläisen islamilaisen yhteisön puolesta, että kannattajat järjestäisivät toimia hallituksen painostamiseksi joka perjantai kaikissa 300 moskeijassa viidessä eteläisessä maakunnassa, nimittäin Songkhlassa, Yalassa, Pattanissa, Narathiwatissa ja Satun.

Aloituspäivä ilmoitetaan myöhemmin, Saktiya kertoi Thai PBS:lle.

Tämä seurasi viime viikon islamilaisten ryhmien toimet Satunissa, Songkhlassa ja muissa eteläisissä maakunnissa. esitti vetoomuksen, jossa se kehotti hallitusta tarkistamaan kannabiksen ja hampun dekriminalisointia. Toistaiseksi vastausta ei kuitenkaan ole saatu.

Maanantaina 25. heinäkuuta Thaimaan kuninkaallinen yhdistys julkaisi myös lausunnon, jossa se vastusti liberaalia marihuanan käyttöä ja kehotti valtiota toteuttamaan kansainvälisten standardien mukaisia ​​valvontatoimenpiteitä lääketieteellisessä käytössä.

Lausunnossa pyydettiin myös hallitusta valvomaan ja tarkkailemaan tiukkaa kannabiksen ja kannabiksen sisältämien tuotteiden yleistä käyttöä ja sivuvaikutuksia marihuanan terveyteen, yhteiskuntaan ja kansakuntaan tulevien pitkäaikaisten seurausten estämiseksi.

Viime yönä, 25. heinäkuuta, 2022, Kannabista koskevia lopullisia lakeja laativa valiokunta kuitenkin hylkäsi lääkäreiden ja islamilaisten ryhmien huolet ja vaatimukset, vaikkakin kohteliaasti.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/