Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: ensimmäinen thaimaalainen apinarokkotapaus löydetty Phuketista, Bangla Roadilta ja Phuketin vanhastakaupungista edelleen kiireinen, kultasieppaaja pidätetty ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassae.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 18. heinäkuuta 2022 sunnuntaihin 24. heinäkuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. 27-vuotias nigerialainen mies Phuketissa on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi.

Miespotilas on nigerialainen, 27. Hänellä alkoivat oireet viikkoa aikaisemmin kuume, yskä, kurkkukipu, nenä, turvonneet imusolmukkeet ja punainen ihottuma, joka alkoi hänen sukuelimistä kasvoihin, vartaloon ja käsivarsiin.

Thaimaan poliisi jäljittää Phuketissa nigerialaista miestä, joka on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi, kun viranomaiset eivät ole saaneet häneen yhteyttä ja mies on kadonnut. Nyt on paljastunut, että mies ei ole tuore turisti, mutta on jäänyt viime vuodesta.

Useiden muiden thaimaalaisten tiedotusvälineiden ja lainvalvontalähteiden mukaan ulkomaalainen mies, joka on tunnistettu Thaimaan ensimmäiseksi apinarokkotapaukseksi, on paennut Kambodžaan luonnollisia kanavia pitkin laittomasti.

Nigerialainen mies, joka vahvistettiin Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi, pidätettiin Kambodžassa.

Kaikki 19 korkean riskin lähikontaktihenkilöä on vahvistettu negatiivinen apinarokosta.

2. Patongin Bangla Road on edelleen vilkas, vaikka Thaimaan ensimmäinen apinarokkotapaus on aiemmin vahvistettu alueella Phuketissa.

Phuket Walking Street Sunday Market, joka tunnetaan myös nimellä "Laad Yai", on edelleen täynnä thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja, vaikka Thaimaan ensimmäinen apinarokkotapaus on aiemmin vahvistettu vierailevan alueella Phuketissa.

TPN-median käyttäjillä verkossa tehdyt gallupit osoittavat, että useimmat lukijat eivät ole huolissaan apinarokosta sairautena, mutta monet ovat kuitenkin huolissaan siitä, että keskushallinto saattaa asettaa rajoituksia tai toimenpiteitä, jotka voivat vahingoittaa majoitus- ja matkailualaa.

3. Väitetty varas, alun perin Phang-ngan maakunnasta, jäi kiinni lauantaina, heinäkuun 23. päivänä, sen jälkeen kun hänet oli etsitty kultakaulakorun varastamisesta viime keskiviikkona.

40-vuotias väitetty varas, joka paljastui vain lehdistölle Kaew-nimellä, varasti 1 bahtin painoisen kultakaulakorun 25-vuotiaalta uhrilta torilla lähellä Bangkok Hospital Phuketia, Talat Yain osa-alueella heinäkuussa.v 20.

4. Rawain paikalliset asukkaat osallistuivat tsunamievakuointiharjoitukseen 20. heinäkuutath.

Harjoitus tuli perässä Phuketin kuvernööri on määrännyt asianomaiset viranomaiset pysymään ajan tasalla ja seuraamaan tarkasti valtamerten maanjäristystilanteita.

5. Yli 70,000 XNUMX intialaista turistia vieraili Phuketissa viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja useimmat heistä pitävät meriaktiviteeteista ja Phuketin vanhastakaupungista, kertovat vanhankaupungin viranomaiset.

Yli 20,000 XNUMX matkustajaa saapuu Phuketin kansainväliselle lentokentälle päivässä nyt sen jälkeen, kun Thailand Pass peruutettiin ja rajarajoitukset poistettiin viime kuukausina.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.