Harvemmat turistit ja paikalliset vierailevat apinoiden näköalapaikalla Koh Sireyllä Phuketissa, sanovat hedelmäkauppiaiden syyttäväksi apinarokkoa

Phuket -

Hedelmäkauppiaat Koh Sirayn apinoiden näkökulmasta sanovat, että vähemmän turisteja ja paikallisia ovat vierailleet ja ostaneet hedelmiä apinoille, ja myyjät syyttävät apinarokkoa, vaikka apinat eivät olekaan vastuussa taudin nykyisestä leviämisestä maailmanlaajuisesti.

Edellinen tarinamme:

Eilen (25th) Tohtori Kusak kertoi Phuket Expressille: "Kaikki 19 suuren riskin lähikontaktihenkilöä on vahvistettu. negatiivinen apinarokosta."

Phuket Expressin toimittajat vierailivat eilen Monkey Viewpointissa Koh Sireyssä Rassadassa, Mueang Phuketin alueella. Näköalapaikalla lähellä mangrovemetsää on noin 200 apinaa.

Hedelmäkauppiaat kertoivat Phuket Expressille: "Viime viikon aikana on vähemmän ihmisiä ostamassa hedelmiä apinoille. He saattavat pelätä apinarokkoa. Jopa Covid-19:n määräämien sulkemisten ja rajoitusten aikana täällä oli enemmän ihmisiä, jotka ostivat hedelmiä apinoille. Jotkut lähistöllä olevat hedelmämyyjät antavat myös ylijääneitä hedelmiä apinoille. Apinat eivät siis edelleenkään näänny nälkään."

Ostaja kertoi Phuket Expressille: "Heitämme hedelmiä apinoille. Pysymme kaukana heistä emmekä koske heihin. Sen jälkeen pesemme kätemme."

Kuten todettiin, apinat eivät kuitenkaan ole olleet Covid-19:n maailmanlaajuisen leviämisen lähteitä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.