Valmistaudu pitkälle lomaviikonlopulle hänen kuninkaallisen majesteettinsa kuninkaan syntymäpäivän kunniaksi

Thaimaa-

Tämä viikonloppu 28. heinäkuuta - 31. heinäkuuta tulee olemaan neljän päivän lomaviikonloppu, joka tulee pian viiden päivän lomaviikonlopun jälkeen aiemmin tässä kuussa uskonnollisten vapaapäivien vuoksi.

Tällä kertaa juhlapäivänä juhlitaan hänen kuninkaallisen majesteettinsa kuningas Vajiralongkornin 70-vuotissyntymäpäivää.

Hänen kuninkaallinen majesteettinsa Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkunin syntymäpäivä on torstaina, heinäkuun 28. päivänä, ja sitä leimaavat varmasti aktiviteetit, seremoniat, kunnianosoitukset ja tapahtumat kaikkialla kuningaskunnassa.

Suotuisaa lomaa on kuitenkin jatkettu perjantaihin 29. heinäkuuta, jotta se mahdollistaa pitkän viikonlopun matkailun vauhdittamiseksi koko maassa.

Tämä tarkoittaa monille ulkomailla oleville lukijoillemme, että maahanmuuttovirasto ja muut valtion virastot suljetaan samoin kuin monet muut yritykset, pankit ja muut vastaavat paikat.

Tänä viikonloppuna ei ole alkoholikieltoa, koska se ei ole uskonnollinen juhla.

TPN-media toivottaa Hänen Majesteettinsa Kuninkaalle erittäin hyvää ja siunattua syntymäpäivää.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.