40-vuotias mies Phuketissa tunnistettiin apinarokosta huolestuneeksi henkilöksi, vaikka lääkärit uskovat aluksi, että hänellä saattaa olla vesirokko.

Phuket -

40-vuotias thaimaalainen on tehnyt verikokeen sen jälkeen, kun hänet ilmoitettiin huolestuneeksi apinarokosta epäilyttävien oireiden vuoksi. Lääkärit uskovat kuitenkin aluksi, että hän on saattanut saada vesirokkotartunnan apinarokon sijaan.

Vachira Phuket -sairaalan johtaja, lääkäri Weerasak Lorthongkam kertoi Phuket Expressille: "40-vuotias thaimaalainen potilas on nyt Vachira Phuket -sairaalassa Phuket Townissa. Miehellä ei ole nigerialaiseen mieheen liittyvää historiaa. Itse asiassa tämä mies on enimmäkseen kotiihminen, ei työskentele matkailualalla tai käy missään riskialttiissa viihde- tai palvelupisteessä ja jää vain kotiin perheensä kanssa.”

"Tässä vaiheessa lääkärit uskoivat, että hän saattoi saada vesirokkotartunnan apinarokon sijaan. Hänen verensä on kuitenkin testattu positiiviseksi. Hän on nyt karanteenissa sairaalassamme. Älä panikoi.” Weerasak totesi.

Potilasta ei tunnistettu hänen oman yksityisyytensä vuoksi, vaan hänet kuvattiin 40-vuotiaaksi thaimaalaiseksi ja Phuketin asukkaaksi, joka ilmoitti sairaalaan rokkon kaltaisista oireista. Hänellä ei kuitenkaan ole turvonneita imusolmukkeita, lääkäri totesi.

Testien tulokset olisivat saatavilla muutaman päivän sisällä, Weerasak totesi, ja potilas oli yhteistyöhaluinen karanteenissa ollessaan.

TPN huomauttaa, että tämä on paljon yhteistyöhaluisempaa kuin Thaimaan ensimmäinen apinarokkotapaus joka oli nigerialainen mies, joka pakeni laittomasti Kambodžaan ja pidätettiin välittömästi. Hän jää Kambodžaan saada lääketieteellistä hoitoa lehdistön ajan.

.-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.