PÄIVITYS: Rawain aseellinen pankkiryöstö pidätettiin kuuden tunnin sisällä

Rawai-

Aseellinen pankkiryöstö, joka ryösti pankin ostoskeskuksessa Rawaissa ennen kuin kiihtyi 160,000 XNUMX bahtilla tänä iltapäivänä, on pidätetty kuuden tunnin kuluessa.

Edellinen tarinamme:

Chalongin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 1 tänä iltapäivänä (00. heinäkuuta) pankissa Rawaissa, Mueang Phuketin alueella. Pankin henkilökunta kertoi poliisille, että epäilty kiipesi 25 160,000 bahtia käteistä.

Samana päivänä kello 5 poliisi pidätti herra Wiwatin, 30, joka asuu Karonissa, Phuketissa. Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle lisätutkimuksia varten.

Mr. Wiwatin koko nimeä ei heti julkistettu Thaimaan lehdistölle, eikä poliisi tai epäilty vastannut kysymyksiin ryöstön mahdollisesta motiivista.

Lehdistöstä lähtien Wiwat pysyi pidätettynä, ja lainvalvontaviranomaiset haastattelivat häntä.

Tämä on kehittyvä tarina, ja lisää yksityiskohtia voidaan lisätä, kun Rawain viranomaiset julkaisevat ne.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.