Turistit kerääntyvät edelleen Walking Streetille Phuketin vanhaankaupunkiin, ja useimmat sanovat olevansa "nolla" huolissaan apinarokosta

Phuket -

Phuket Walking Street Sunday Market, joka tunnetaan myös nimellä "Laad Yai", on edelleen täynnä thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja, vaikka Thaimaan ensimmäinen apinarokkotapaus on aiemmin vahvistettu vierailevan alueella Phuketissa.

Edellinen tarinamme:

27-vuotias nigerialainen mies Phuketissa on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi.

Thaimaan poliisi jäljittää Phuketissa nigerialaista miestä, joka on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi, kun viranomaiset eivät ole saaneet häneen yhteyttä ja mies on kadonnut. Nyt on paljastunut, että mies ei ole tuore turisti, mutta on jäänyt viime vuodesta.

Useat uutislähteet raportoivat, että nigerialainen mies, joka on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi ja joka on ylittänyt oleskeluajan, on jo lähtenyt Phuketista.

Useiden muiden thaimaalaisten tiedotusvälineiden ja lainvalvontalähteiden mukaan ulkomaalainen mies, joka on tunnistettu Thaimaan ensimmäiseksi apinarokkotapaukseksi, on paennut Kambodžaan luonnollisia kanavia pitkin laittomasti.

Nigerialainen mies, joka vahvistettiin Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi, pidätettiin Kambodžassa.

Eilen (24th) Phuket Express -toimittajat menivät Phuket Walking Streetin sunnuntaimarkkinoille Phuketin vanhassakaupungissa. Thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja löydettiin normaalisti.

Myyjät sanoivat, etteivät he ole huolissaan tai pelkäävät apinarokkoa, ja suurin osa turisteista on intialaisia ​​ja arabialaisia, jotka matkustavat perheiden kanssa.

Myös turistit jakavat saman mielipiteen, koska he eivät juurikaan välittäneet apinarokosta ja sanoivat sekä paikallisen lehdistön kanssa käydyissä keskusteluissa että kyselyissä, mukaan lukien TPN-median sosiaalisen median kanavissamme tekemä epävirallinen kysely, että he eivät pelkää apinarokkoa.

Jotkut ihmiset kuitenkin olivat huolissaan siitä, että Thaimaan hallitus saattaa panna täytäntöön rajoituksia tai toimenpiteitä, jotka voisivat vaikuttaa voimakkaasti matkailuun. Ala on juuri alkamassa elpyä hieman yli kahden vuoden Covid19-valtuutuksen ja rajojen sulkemisen jälkeen, jotka periaatteessa tasoittivat taloudellisesti tärkeän vieraanvaraisuus- ja matkailualan. .

Thaimaan hallitus on kuitenkin toistaiseksi omaksunut kevyen lähestymistavan ja sanonut, että he jäljittävät vahvistetun tapauksen kontakteja ja asettavat heidät karanteeniin ja tehostavat valvontaa, mutta heillä ei ole suunnitelmia toteuttaa taloudellisesti tuhoisia rajarajoituksia ja velvoitettua testausta tai sulkea liiketoimintasektoreita tällä hetkellä. aika.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.