Thaimaan johtava lääketieteellinen palvelu ajaa hyvinvointimatkailua houkuttelemaan terveydellisiä ulkomaisia ​​turisteja hyvinvoinnin suosion aikana

Kansallinen -

Hyvinvointimatkailun odotetaan elpyvän ja kasvavan maailmanlaajuisesti 20.9 prosenttia Covid-19-pandemian jälkeen. Global Wellness Instituten (GWI) raporttien mukaan arvon arvioidaan ylittävän 1 biljoona dollaria vuoteen 2024 mennessä.

GWI-raportit tuovat toivoa myös Thaimaan matkailun elpymiseen, sillä maalla on hyvät mahdollisuudet tulla kansainvälisesti tunnustetuksi hyvinvointimatkailun keskukseksi, totesi BDMS:n (Bangkok Dusit Medical Services) Wellnessin operatiivinen johtaja ja johtaja Dr. Tanupon Wirunhakarun. .

Johtaja mainitsi myös aiemmat matkailusijoitukset, joiden mukaan Thaimaa valittiin GWI:n maailman toiseksi parhaaksi wellness-kohteeksi ja Visa Global Travel Intentions Study -tutkimuksen mukaan maailman 2. vieraillummaksi kohteeksi. Koh Samui sijoittui myös DestinAsian Magazine -lehden 4. sijalle "Parhaat saaret".

เหลียว หน้า มอง หลัง การ ท่องเที่ยว เชิง สุขภาพ - โพสต์ทูเดย์ สุขภาพ

Tohtori Tanupon sanoi: "Haluamme, että BDMS Wellness Clinicistä tulee terveys- ja vapaa-ajan matkailun liiketoimintamalli, joka ohjaa kotimaan taloutta pandemian päätyttyä, koska uskomme vahvasti, että Thaimaalla on potentiaalia mainostaa itseään alueen keskuksena. hyvinvointimatkailu."

”Tämä vaatii kuitenkin yhteistyötä kaikilta, kaikilta osastoilta ja kaikilta tahoilta, mukaan lukien yrittäjät, tutkijat, yleisö, vuokranantajat, paikalliset asukkaat ja – mikä tärkeintä – valtion sektori. Eri politiikkojen on oltava sopusoinnussa keskenään, jotta maamme houkuttelee suurempia turistiryhmiä, jotka pyrkivät parantamaan terveyttä sekä fyysisesti että henkisesti."

Hän jatkoi, että terveysmatkailijat kuluttaisivat 58 prosenttia enemmän kuin muut turistit, keskimäärin 5-6 tuhatta bahtia käyntiä kohden. Voidakseen tulla hyvinvointimatkailijaksi Thaimaalla on oltava vahva "lääketieteellinen" perusta ennen "hyvinvointi"-ominaisuuksien kehittämistä.

Celes Samuin lomakeskuksen presidentti Ariya Prasarttong-Osoth sanoi, että Celes Samuin lomakeskus on myös liittynyt BDMS Wellnessin visioon laajentaa hyvinvointiklinikkaa Samuin saarella. Lomakeskus on tarjonnut kansanterveysministeriön sertifioimaa hoitoa sekä hotellivieraille että sisäänkäyntiasiakkaille Wellness-matkailun tukemiseksi.

Hoito sisältää 1.) Ennaltaehkäisevän tarkastuksen, 2.) Vitamiinien, kivennäisaineiden, hormonien ja antioksidanttien testit, 3.) telomeeripituustestit biologisen iän selvittämiseksi, 4.) geneettiset testit, 5.) Natural Killer (NK) -soluaktiivisuus testit, 6.) IV Vitamiinitipu, 7.) Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat, 8.) Mielenterveysohjelma, 9.) Painonhallintaohjelma ja 10.) Unen hyvinvointiohjelma.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.