Sadat lääkintähenkilöstöä allekirjoittivat vetoomuksen, jossa vaaditaan Thaimaan hallitusta keskeyttämään välittömästi marihuanan dekriminalisoinnin

KUVA: Thaipost

Bangkok -

Yhteensä 851 lääkintähenkilöstöä on allekirjoittanut vetoomuksen hallitukselle keskeyttää välittömästi nykyinen periaatteessa laiton marihuanan dekriminalisointikausi, kunnes hallituksen laatimat lopulliset säännöt ja määräykset ovat valmiit.

Tri. Smith Srisont, Thaimaan oikeuslääketieteellisen liiton presidentti, julkaisi sunnuntaina 24. heinäkuuta verkossa lausunnon 851:ltä Ramathibodin sairaalan lääketieteellisen tiedekunnan edustajalta, lääketieteen opettajalta ja lääketieteen alumnilta. Hän kehotti hallitusta lakkauttaa laittoman aseman.

Lausunnossaan ryhmä vaati myös hallitusta keskustelemaan kaikkien asianomaisten osapuolten kanssa, jotta Thaimaan kannabispolitiikka voitaisiin laatia yhdessä ja mahdollisesti.

Ryhmä sanoo, että heidän ensisijainen huolenaiheensa ja syynsä keskeyttämiseen on se, että monet ihmiset käyttävät kannabista virkistyskäyttöön, mikä ei ollut dekriminalisoinnin tarkoitus, ja heillä on erityisiä huolia nuorista.

Ryhmä sanoi myös olevansa huolissaan ihmisten terveydestä ja haluavat vain pitää ihmiset turvassa.

Tämä tapahtuu, kun popup-kannabiskahvilat ja -kaupat ovat alkaneet lisääntyä etenkin Pattayan kaltaisilla turistialueilla.

Lisäksi yhdistys kannusti myös yleisöä allekirjoittamaan vastaavaa asiaa vaativan vetoomuksen kautta change.org.

Lehdistöaikaan mennessä hallitus ei ole virallisesti vastannut vetoomukseen, joka on kohdannut erimielisiä mielipiteitä ja näkemyksiä verkossa. Monet nettiläiset totesivat, että heidän mielestään saattaa olla liian myöhäistä ja henki on jo pullosta.

TPN huomauttaa, että islamilaiset ryhmät sijaitsevat Etelä-Thaimaassa ovat myös työstäneet kovasti kannabiksen dekriminalisoinnin lopettamista, vaikka tämä työntö perustuu enimmäkseen uskonnollisiin ja moraalisiin syihin.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.