Thaimaalainen pidätettiin Phang-ngan maakunnassa kultakaulakorun varastamisesta Mueang Phuketissa viime keskiviikkona

Mueng Phuket -

Väitetty varas, alun perin Phang-ngan maakunnasta, jäi kiinni lauantaina, heinäkuun 23. päivänä, sen jälkeen kun hänet oli etsitty kultakaulakorun varastamisesta viime keskiviikkona.

40-vuotias väitetty varas, joka paljastui vain lehdistölle Kaew-nimellä, varasti 1-vuotiaalta uhrilta 25 bahtin kultakaulakorun Bangkok Hospital Phuketin lähellä, Talat Yain osa-alueella 20. heinäkuuta. .

Naisuhri ilmoitti sitten poliisille ennen kuin he aloittivat tutkinnan, joka lopulta johti pidätykseen sunnuntaina. Kaew löydettiin Khok Kloin alueelta Phang Ngan maakunnasta. Tämän jälkeen hänet vietiin Phuketin poliisiasemalle syytteeseenpanoa varten.

Aluksi Kaew väitti myöntäneensä varastaneensa kaulakorun, mutta hänellä ei ollut sitä, koska hän väitti kadottaneensa sen matkalla moottoripyöränsä kanssa pakenemisen aikana. Hän kuitenkin myönsi myös tehneensä myöhemmin toisen varkauden Tha Krangin risteyksessä ennen kuin myi kaulakorun rahaksi, jolla se käytti ruokaa ja huumeita.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.