Phuketin poliisi ilmoitti pidättäneensä neljä huumeepäiltyä ja takavarikoinut tuhansia metamfetamiinitabletteja

Phuket -

Phuket Narcoticsin tukahduttamispoliisi ilmoitti pidättäneensä neljä huumerikoksesta epäiltyä, ja takavarikoitiin 18,200 100 metamfetamiinitablettia ja XNUMX grammaa kiteistä metamfetamiinia.

Ensimmäisessä tapauksessa Siwakorn Chuaymit, 27, pidätettiin talossa Thalangin piirikunnassa, jossa oli 2 pussia kristallimettiä, kokonaispaino 100.93 grammaa, 91 pussia metamfetamiinipillereitä, yhteensä 18,200 1 tablettia ja muita asiaan liittyviä riita-asioita. . Häntä syytettiin alun perin luokan XNUMX huumausaineiden hallussapidosta ilman lupaa myytäväksi.

Toisessa tapauksessa Saman Intarnruang, 41, pidätettiin talossa Thalangin alueella mukanaan metamfetamiinipussi, joka sisälsi 67 tablettia, kristallimetan polttolaite, digitaalinen punnituslaite, haulikko ja 6 patruunaa .357-ammuksia. . Hän joutui syytteeseen luokan 1 huumausaineiden hallussapidosta ja käytöstä myyntitarkoituksessa sekä ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

Kolmannessa tapauksessa Thanapon Saengchan, 24, jäi kiinni talosta Ratsadan seudulla Mueangin piirissä, jossa oli 5 pussia metamfetamiinia, yhteensä 50 tablettia, pussi kristallimetamiinia, kokonaispaino 0.57 grammaa, matkapuhelin, ja laite kristallimetan polttamiseen. Viimeisessä tapauksessa Rungsawang Kwanthong, 23, otettiin kiinni Chalongin osa-alueella yhteensä 10 metamfetamiinitabletilla.

Heidät kaikki pidätettiin Phuketin poliisiasemalla jatkotutkintaa ja oikeuskäsittelyä varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.