Thaimaassa ensimmäinen apinarokkotapaus, nigerialainen mies, joka on jäänyt oleskelun yli, uskotaan paenneen Kambodžaan uimalla Sa Kaeo -joen yli

Sa Kaeo, Thaimaa-

Useiden muiden thaimaalaisten tiedotusvälineiden ja lainvalvontalähteiden mukaan ulkomaalainen mies, joka on tunnistettu Thaimaan ensimmäiseksi apinarokkotapaukseksi, on paennut Kambodžaan luonnollisia kanavia pitkin laittomasti.

Tutustu ensin eiliseen tarinaan, joka koskee ulkomaalaista miestä joka oli jäänyt yli viime vuodesta, täällä.

27-vuotias nigerialainen mies oli jäljitetty Sa Kaeoon Kambodžan rajalla matkapuhelimen signaalin perusteella kansanterveysministeri Anutin Charnvirakulin mukaan, joka paljasti tiedot myöhään eilen illalla, 22. heinäkuuta, National Nationalissa. Kokoontuminen Bangkokissa.

Potilas oli paennut Phuketista saatuaan positiivisen vahvistuksen apinarokosta Phuketin sairaalasta. Hän oli odottanut kokeensa tuloksia asunnossaan eikä pakennut sairaalasta taudinvalvontaosaston mukaan, mikä on näiden testien normaali käytäntö, koska mies oli antanut ne itse.

Oli epäselvää, pakeniko mies apinarokkopositiivisena vai hänen laillisesta asemastaan ​​johtuvien huolien vuoksi, koska hän oli ollut maassa viime vuoden marraskuusta lähtien Royal Thai Immigrationin mukaan.

Anutinin lausuntojen jälkeen, jotka koskevat miehen jäljittämistä Kambodžan rajalle Sa Kaeossa, useat medialähteet väittävät Thaimaan lainvalvontaviranomaisten lausuntojen perusteella, että mies ui joen yli Ban Khlong Luekin lähellä Kambodžassa ja näytti matkalla kohti Sihanoukvilleä.

Anutin oli myös sanonut, että Thaimaa tiedottaa miehestä Kambodžan viranomaisille ja työskentelee heidän kanssaan tilanteen selvittämiseksi.

Lehdistötilaisuus, jossa kerrotaan tapauksesta lisätietoja, on tarkoitus järjestää myöhemmin tänään 23. heinäkuuta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.