Phuket toivottaa tervetulleeksi JINAIR-yhtiöiden eteläkorealaisten matkailijoiden ensimmäisen lennon

Phuket -

Ensimmäinen eteläkorealaisten turistien lento Covid-19 -tilanteen helpotuksen jälkeen saapui Jinair-lentoyhtiöiden toimesta Phuketin kansainväliselle lentokentälle.

Eilen (22nd) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä virkamiehet ja henkilökunta toivottivat Etelä-Korean JINAIR-yhtiöiden ensimmäisen lennon, suoran Soulista Phuketiin.

Lennolla oli yhteensä 179 matkustajaa, jotka saapuivat kansainväliseen terminaaliin. Monet poseerasivat kuvissa ja olivat innoissaan Thaimaassa olemisesta.

Tervetuloa Phuketiin Phuket Expressistä!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.