Bangla Road Patongissa on edelleen vilkasta huolimatta Thaimaan ensimmäisestä apinarokkotapauksesta, jonka vahvistettiin vierailevan siellä, monet eivät huolissaan

Patong, Phuket-

Patongin Bangla Road on edelleen vilkas, vaikka Thaimaan ensimmäinen apinarokkotapaus on aiemmin vahvistettu alueella Phuketissa.

Edellinen tarinamme:

27-vuotias nigerialainen mies Phuketissa on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi.

Thaimaan poliisi jäljittää Phuketissa nigerialaista miestä, joka on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi, kun viranomaiset eivät ole saaneet häneen yhteyttä ja mies on kadonnut. Nyt on paljastunut, että mies ei ole tuore turisti, mutta on jäänyt viime vuodesta.

Useat uutislähteet raportoivat, että nigerialainen mies, joka on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi ja joka on ylittänyt oleskeluajan, on jo lähtenyt Phuketista.

Useiden muiden thaimaalaisten tiedotusvälineiden ja lainvalvontalähteiden mukaan ulkomaalainen mies, joka on tunnistettu Thaimaan ensimmäiseksi apinarokkotapaukseksi, on paennut Kambodžaan luonnollisia kanavia pitkin laittomasti.

Viime yönä (22nd) Phuket Expressin toimittajat menivät Bangla Roadin kävelykadulle, jossa nigerialaisen miehen kerrottiin vierailevan usein Patongin viihdepaikoilla. Thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja löydettiin normaalisti.

Viihdepaikan työntekijät sanoivat, että he eivät ole huolissaan tai pelkäävät apinarokkoa, koska viihdeyrityksillä on mittauksia sekä Covid-19- että apinarokkotautien ehkäisemiseksi ja että elämän on jatkuttava.

Viihdeteollisuus oli ollut suljettuna suuren osan kahden vuoden ajan maaliskuusta 2020 Covid19:n pakollisten sulkemisten ja rajoitusten vuoksi, ja se on vasta alkamassa nousta taas jaloilleen, toteaa The Phuket Express, joten ei ole yllättävää, että ala ei järkyttyisi. kaikki apinarokkotapaukset.

TPN-median käyttäjillä verkossa tehdyt gallupit osoittavat, että useimmat lukijat eivät ole huolissaan apinarokosta sairautena, mutta monet ovat kuitenkin huolissaan siitä, että keskushallinto saattaa asettaa rajoituksia tai toimenpiteitä, jotka voivat vahingoittaa majoitus- ja matkailualaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.