PÄIVITYS: Nigerialainen mies, joka vahvisti ensimmäisenä Thaimaan apinarokkotapauksena, on lähtenyt Phuketista

Phuket -

Useat uutislähteet raportoivat, että nigerialainen mies, joka on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi ja joka on ylittänyt oleskeluajan, on jo lähtenyt Phuketista.

Aiemmat tarinamme:

Miespotilas on nigerialainen, 27. Oireet alkoivat viikko sitten. Eilen (21. heinäkuuta) vahvistettiin, että nimeämätön potilas on ensimmäinen vahvistettu apinarokkotapaus Thaimaassa.

Thaimaan poliisi jäljittää Phuketissa nigerialaista miestä, joka on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi, kun viranomaiset eivät ole saaneet häneen yhteyttä ja mies on kadonnut. Nyt on paljastunut, että mies ei ole tuore turisti, mutta on jäänyt viime vuodesta.

Real News Thailand ja Thaimaan kansallinen uutistoimisto raportoivat tänään iltapäivällä (22nd), että nigerialainen mies on jo lähtenyt Phukestat.

Thaimaan poliisin kerrotaan koordinoivan useiden tahojen kanssa miehen paikallistamista ja kehottavan häntä ilmoittautumaan. Ei ollut heti selvää, kuinka he olivat nyt aivan varmoja, että hän lähti Phuketista, mutta oli seurannut miehen liikkeitä aiemmin CCTV:n kautta.

Kansanterveysministeriö on myös kertonut, että mies ei paennut sairaalasta, kuten alun perin kerrottiin, mutta hänen annettiin omasta pyynnöstään jäädä kotiin asuntoonsa tuloksiin asti apinarokkotestin aikana. Häntä ei pidetty taudintorjuntaosaston mukaan tuolloin lentoriskinä, koska hän oli hakeutunut hoitoon omatoimisesti. Kuitenkin, kun miehen todettiin olevan positiivinen ja sairaalat yrittivät paikantaa hänet, mies katosi ilmeisesti paenneen.

Samaan aikaan varapääministeri ja terveysministeri Anutin Charnvirakul totesi tänään iltapäivällä lehdistölle, että hänen mielestään mies oli täysin vastuuton ja jos hänet löydetään, miehelle pitäisi saada tiukimmat lailliset rangaistukset hätäasetuksen mukaisesti ja hänet karkotetaan ja lisätään mustalle listalle Thaimaasta. .

TPN huomauttaa, että tämä lausunto ei todennäköisesti rohkaise miestä luovuttamaan itseään ja hänen sijaintinsa on ollut vahvistamattomien huhujen lähde koko päivän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.