Tupakkatuotteiden valvontakomitea ehdottaa asetusluonnosta marihuana-aineita sisältävien savukkeiden maahantuontiin ja myyntiin

Bangkok -

Tupakkatuotevalvontakomitea suunnittelee lakiesitystä sähkösavukkeiden sekä kannabis- ja hamppuaineita sisältävien savukkeiden maahantuonnin ja myynnin kieltämiseksi.

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul kertoi Associated Pressille tänään, 22. heinäkuuta, että komitea oli noudattanut pääministeri Prayut Chan-O'Chan määräystä laatiakseen ministeriön määräyksiä, jotka kattavat tupakkatuotteiden valmistajien ja maahantuojien kiellon myydä tupakkatuotteita. kannabista, hamppua, CBD:tä ja THC:tä sisältävät savukkeet Thaimaassa.

"Tällä pyritään hallitsemaan marihuanan sopimatonta käyttöä, mikä on myös sopusoinnussa lääketieteellisen marihuanan politiikan kanssa, joka ei tue virkistystarkoituksia", Anutin sanoi.

Kysyttäessä, koskisiko marihuanan käyttöä savukkeissa myös sähkösavukkeita, ministeri totesi, että se on jo kielletty, koska sähkösavukkeiden myynti on kiellettyä kuningaskunnassa.

Hän lisäsi: "Kansanterveysministeriön tarkoituksena ei ole käyttää kasveja väärin virkistystarkoituksiin - vain lääketieteellisiin ja terveydellisiin tarkoituksiin. Aiemmin kaksi samanlaista Bhumjaithai-puolueen luonnosta esiteltiin myös parlamentissa, ja komissaari keskustelee niistä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.