Thaimaan ensimmäisen apinarokkotapauksen jälkeen pääministeri ja ulkoministeri sanoivat, että lisätestejä ja kansainvälisten matkustajien seulontaa voidaan tarvita

Bangkok-

Eilisiltaisen ilmoituksen jälkeen, että Thaimaa on löytänyt ensimmäisen apinarokkotapauksensa äskettäin Phuketiin saapuneesta ulkomaisesta turistista, Thaimaan hallituksen huippujohtajat totesivat Bangkokissa, että lisätoimenpiteitä saatetaan tarvita.

Tutustu ensin Thaimaan ensimmäisen apinarokkotapauksen tällä hetkellä tunnetuihin yksityiskohtiin täällä.

Eilen illalla Bangkokissa oppositiojohtajien kanssa pidetyn epäluottamustapaamisen jälkeen kaksi merkittävää Thaimaan hallituksen jäsentä kommentoi tilannetta.

Thaimaan varapääministerin ja ulkoministerin Don Pramudwinain mukaan hän uskoo, että Thaimaan matkailuviranomaisen ja kansanterveysministeriön on järjestettävä kokouksia ja keskusteltava mahdollisista jatkoseulonnoista ja testauksista kansainvälisille matkailijoille, jotta apinarokon maahantuonti voidaan lopettaa. Thaimaa.

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha oli samaa mieltä ja totesi, että jonkinlaisia ​​toimenpiteitä ja lisätestauksia tulisi toteuttaa ja että asiaankuuluvien virastojen on pidettävä kokouksia mahdollisimman pian keskustellakseen tästä.

TPN huomauttaa, että tämä on vain huippujohtajien keskustelua, jossa ei ole mitään kiveen hakattu eikä konkreettisia ehdotuksia tai edes tapaamispäiviä tällä hetkellä. Matkailun parantuessa yli kahden vuoden Covid19-rajoitusten ja rajojen sulkemisen jälkeen, jopa löyhät ehdotukset matkailijoiden lisätestauksista ja -seulonnoista rajoilla saavat jotkut matkailualasta hermostumaan.

TPN jatkaa tämän ja muiden Thaimaan ensimmäiseen apinarokkotapaukseen liittyvien tarinoiden päivittämistä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.