PÄIVITYS: Chumphonin kuvernööri määräsi tutkinnan useita ihmisiä loukkaantuneesta veneräjähdyksestä Koh Taon lähellä

Chumphon –

Chumphonin kuvernööri on määrännyt täyden tutkimuksen tämän jälkeen kahdeksantoista matkustajaa ja kaksi miehistön jäsentä loukkaantuivat eilen (20. heinäkuuta) Surat Thanin Taon saarelta Etelä-Thaimaan Chumphoniin matkustaneen matkustajaveneen räjähdyksessä.

Chumphonin kuvernööri Chotnarin Kerdsom vieraili sairaaloissa loukkaantuneiden ihmisten luona viime yönä 20. heinäkuuta. Hän kertoi asiaan liittyville thaimaalaisille lehdistölle: "Tähän tapaukseen osallistunut vene voi kuljettaa jopa 35 matkustajaa. He olivat juuri poistuneet laiturilta viisi minuuttia ennen räjähdystä. He olivat matkalla sukellukseen Taon saarelle Surat Thanissa."

”Kaikki matkustajat olivat Thaimaan kansalaisia, mukana oli myös kapteeni ja miehistön jäsen, joilla oli yllään pelastusliivit, jotka hyppäsivät ulos veneestä. Chumphonin kansallispuiston virkamiehet ja paikalliset kalastajat pelastivat turvallisesti kaikki matkustajat ja miehistön ja veivät heidät läheiselle rannalle. Kuvernööri Chotnarin selitti.

– Onnettomuus vaikutti tässä vaiheessa johtuvan moottorin toimintahäiriöstä ennen kuin alus räjähti ja syttyi tuleen. Oikeuslääketieteellinen poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa selvittääkseen räjähdyksen tarkan syyn ja kuulustellakseen veneen omistajaa. Kuvernööri lisäsi.

Useat thaimaalaiset tiedotusvälineet ovat raportoineet, että kolmella loukkaantuneista ihmisistä on sama sukunimi "Silpa-archa", josta tämä perhe on kuuluisia poliitikkoja. TPN-media ei kuitenkaan ole itsenäisesti vahvistanut tai vahvistanut näitä tietoja.

Tämä on kehittyvä tarina. TPN-media jatkaa päivitysten tarjoamista tästä tarinasta sitä mukaa, kun ne saapuvat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.