Moottoripyörän varas epäillään nappaneen 35,000 XNUMX bahtin arvoisen kultaisen kaulakorun moottoripyöränkuljettajalta Phuketin kaupungissa

Phuket -

Moottoripyörällä ajaneen miesvarkaan väitetään nappasi noin 35,000 XNUMX bahtia arvoisen kultaisen kaulakorun moottoripyöränkuljettajalta Phuket Townissa ennen kuin kiihtyi.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 8 viime yönä (00. heinäkuuta) Yaowarat Roadilla lähellä sairaalaa Talad Yain osa-alueella Mueang Phuketin alueella. He saapuivat paikalle löytääkseen neiti Kawissara Pakakaewin, 20.

Hän kertoi poliisille: "Ajoin moottoripyörälläni, ennen kuin miesvaras, joka oli vihreällä moottoripyörällä, nappasi kultaisen kaulakoruni, jonka arvo oli noin 35,000 XNUMX bahtia, kaulastani ennen kuin kiihtyi. Varkaalla oli täysi moottoripyöräkypärä, joten en pystynyt tunnistamaan häntä."

Phuketin kaupungin poliisi kertoi The Phuket Expressille etsivänsä epäiltyä.

Sillä välin toukokuussa moottoripyörällä ajaneen miesvarkaan väitettiin kaappaneen yli 30,000 XNUMX bahtia arvoisen kultaisen kaulakorun moottoripyörän matkustajalta Phuket Townissa.

Phuketin poliisi on kertonut paikallisille tiedotusvälineille, että he ovat jo tunnistaneet epäillyn, joka ajoi moottoripyörällä ja jonka väitetään ryöstävän yli 30,000 XNUMX bahtia arvoisen kultaisen kaulakorun moottoripyörän matkustajalta viime kuussa Phuket Townissa. Tarina on tuotu takaisin sosiaaliseen mediaan, koska epäilty on edelleen karkuteillä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.